Welkom

Wat leuk dat uw peuter bij ons komt spelen: van harte welkom!

Voordat uw kind start op de groep wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismaking. U komt dan samen met uw peuter een kijkje nemen op de locatie. U ontmoet de juffen op de groep en kunt uw vragen stellen. U krijgt van hen ook praktische informatie zoals het meenemen van een luier in de tas als uw peuter nog nietzindelijk is. Het staat allemaalin een boekje wat u mee krijgt, zo kunt u het thuis rustig nalezen. De kennismaking duurt ongeveer een half uur en uw peuter gaat daarna weer mee naar huis.

De eerste keer dat u uw kind wegbrengt, is soms wel spannend. Daarom is het goed om uw kind voor te bereiden. Spreek af dat u een spelletje met hem/haar doet en daarna weer naar huis gaat. Als u afscheid heeft genomen, verlaat u dan snel de speelruimteook wanneeruw peuter huilt. De ervaring leert dat, wanneer een ouder uit het zicht is, het kind weer snel gaat spelen. Als het echt niet gaat, dan bellen wij u. Geen nieuws is goed nieuws in dit geval!

Onze openingstijden zijn van: 's morgens van 8.30 uur tot 11.30 uur (per januari 2023 van 08.30 uur tot 12.00 uur) en 's middags van 13.10uurtot 15.30 uur ( per januari 2023 van 13.00 uur tot 15.45 uur). Wordt uw kind door een "vreemde" opgehaald, dan moet dat aan de medewerksters doorgegeven worden; wij mogen uw kind anders niet meegeven. Geeft u ookdoor wanneer uw kind ziek is of om een andere redenniet komt spelen.

We zien graag dat uw kind goed wasbare kleding draagt, die tegen een stootje kan. Op die manier is het niet erg als er een kloddertje lijm of verf op komt of dat een kind een keertje onder het zand zit.