Locaties

De Flierefluiter heeft 3 locaties in Hardinxveld: Merwedestraat, Noordstraat en Pauwtjesmolen.

0A2A0625

Merwedestraat

De locatie bevindt zich aan de achterzijde van kerkgebouw de Bron. De peuteropvang heeft een eigen ingang. De speelruimte is gezellig ingericht met ontwikkelingsmaterialen en diverse speelhoeken. Buiten is een eigen speelplein waar de peuters heerlijk kunnen spelen. De locatie is geopend van maandag t/m vrijdag m.u.v. woensdagmiddag.

Noordstraat

De locatie Noordstraat heeft een eigen speelruimte binnen de Koningin Wilhelminaschool. U kunt naar binnen via de kleuteringang. Het is een gezellige en uitdagende ruimte voor de peuters. De peuteropvang heeft een eigen pleintje om buiten te spelen. De peuters vinden het leuk om de oudere kinderen op het grote plein te zien spelen en soms te zwaaien naar hun grote broer of zus. De locatie is geopend op maandagmiddag, dinsdag, woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen.

Pauwtjesmolen

De locatie Pauwtjesmolen bevindt zich in de Ichthusschool. Naast de kleuterlokalen is de speelruimte voor de peuters. Deze ruimte is gezellig ingericht met veel verschillende ontwikkelingsmaterialen. U kunt naar binnen via het kleuterplein. Op dit plein gaan de peuters ook buitenspelen, extra leuk is hier de grote zandbak. De locatie is geopend op maandagmorgen en donderdagmiddag.

Missie en visie

Op onze opvang heerst er een goede sfeer en is er een open klimaat. We hechten veel waarde aan een goede relatie met de kinderen.

Het team

De Flierefluiter heeft een hecht, gemĂȘleerd team dat met hart en ziel opvang voor de kinderen verzorgt. Als team vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang gaan.