Ervaringen

0A2A0665

Een warme en veilige plaats

PSZ De Flierefluiter is een heerlijke, veilige en warme plaats voor onze peuters om te ontwikkelen tot kleuter.

We hebben veel positieve ervaringen; ze leren er samen spelen, samen delen, zingen en luisteren naar elkaar en zo leren ze er steeds spelenderwijs regeltjes bij. De begeleiding van de jufs is altijd warm en betrokken, ze kijken naar mogelijkheden. De sfeer is gezellig en betrokken op de kinderen, ieder op hun eigen niveau. Ook gebruiken ze dezelfde kinderbijbel als thuis, ook dat voelt dus heel vertrouwd voor onze kleintjes en hoort het er helemaal bij.

PSZ de Flierefluiter heeft voor ons zeker toegevoegde waarde in het opgroeien en ontwikkelen op weg naar de basisschool. En dat het onderling gezellig is, laten de jufs zelf wel zien: de meeste jufs die we 10 jaar geleden voor het eerst ontmoeten zijn er nog steeds! Hoe waardevol is dat!

Moesten we het overdoen, zouden we zeker weer voor de Flierefluiter kiezen!

Moeder van Dijk

Een heerlijke tijd
Voor ons zit de tijd op de peuteropvang er op, jammer genoeg. Wat een heerlijke tijd hebben onze meisjes hier gehad met de allerliefste juffen! Annemijn gaat nu de laatste weekjes in. Ze wordt in december 4 jaar. Ze geniet van de uurtjes spelen op de opvang. Knutselen en ook kroelen met de juf 😊

De juffen maken er altijd een feestje van. Als moeder geeft het een heel fijn gevoel als je peuter zo graag naar school gaat. Ons meisje van nu 8 jaar zegt nog steeds "de flierefluiter was m'n leukste school"

Lieve groet van Annemijn en Marianne

Ervaring van een ouder

Een gezellige plek om te spelen

Onze kinderen gingen allebei met heel veel plezier naar de Flierefluiter. De juffen zijn erg lief en enthousiast. Het was voor allebei een leuk moment in de week om op een veilige en gezellige plek met andere kinderen te spelen.

Nienke Burggraaf

Missie en visie

Op onze opvang heerst er een goede sfeer en is er een open klimaat. We hechten veel waarde aan een goede relatie met de kinderen.

Het team

De Flierefluiter heeft een hecht, gemĂȘleerd team dat met hart en ziel opvang voor de kinderen verzorgt. Als team vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang gaan.